ЕС трябва да се откаже от налудничавите  кошмари за Съединени

...
ЕС трябва да се откаже от налудничавите  кошмари за Съединени
Коментари Харесай

Орбан: ЕС да се откаже от налудничавите кошмари!

" Европейски Съюз би трябвало да се откаже от налудничавите  кошмари за Съединени европейски щати! " - това съобщи Виктор Орбан в програмна тирада пред унгарския парламент откакто бе одобрен за трети път като министър председател на страната. Орбан и партията му Фидес си осигуриха внушителното болшинство от две трети в Народното събрание с изборните резултати от 8 април.  Кандидатурата на Орбан за министър председател бе подкрепена от 134 депутати, 28 гласоподаваха срещу. В речта си пред парламента Орбан очерта консервативна визия за ръководството на страната, съобщи Ройтерс.

" Заменихме една аварирала демократична народна власт с християндемокрация от ХХІ век, която подсигурява независимост и сигурност на хората. Тя поддържа обичайния фамилен модел от един мъж и една жена, държи настрани антисемитизма и дава опция за напредък ", съобщи той.

  " Европейски Съюз би трябвало да се откаже от налудничавите си кошмари за Съединени европейски щати и да се върне в действителността. Като първа стъпка би трябвало да промени настройката си към миграцията ", означи още Орбан.

Премиерът очерта проектите си за идващите 12 години, предвиждащи бърз стопански и обществен прогрес при консервативна идеология, отбелязва Ройтерс. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР